Aktuellt

Forskning på Skillebyholm

18 mars, 2021

Stiftelsen biodynamiska produkter stödjer Skillebyholms forskning med fokus på biodynamisk och ekologisk odling samt livsmedelskvalitet. Deras forskning- och utvecklingsprojekt förenar aktörer som vill samverka för att bidra till en mer hållbar utveckling för människor, djur och natur. Genom att kombinera […]

Läs mer

Nyhet: Havre-Barista

23 februari, 2021

En mager plantbaserad produkt som är idealisk att skumma. Som gjord för alla olika varianter av kaffe. En ren njutning för alla kaffeälskare. Se hela sortimentet från Allos HÄR

Läs mer

Nibble gårdsbutik Ytterjärna

7 januari, 2021

Stiftelsen biodynamiska produkter söker hela tiden nya vägar till ekonomiska såväl som sociala samarbeten med producenter. Även vägarna till kunderna kan behöva omprövas. Sedan november 2020 finns nu ett embryo till en gemensam gårdsbutik på Nibble gård. Tillsammans med Nibble […]

Läs mer

Utvecklingsprojekt i Burkina Faso

7 januari, 2021

I byn Nakamtenga i Burkina Faso be­­­driver organisationen Yennenga Progress tillsammans med lokala medarbetare och företagare ett landsbygds­utveck­lings­projekt. ”Den goda byn”, som projektet kallas, har fokus på utbildning, hälsa och infrastruktur. Vid byns förskola har man sedan en tid tillbaka […]

Läs mer

Nyhet: Nytt från Salamita

30 november, 2020

Nya produkter från det biodynamiska pionjärkooperativet Salamita på Sicilien. Se hela vårt sortiment ifrån Salamita HÄR  

Läs mer

Coronan och matvanorna

30 november, 2020

Följderna av det senaste årets råd, restriktioner och rekommendationer påverkar oss på alla upptänkliga sätt. Inte minst när det kommer till hur och vad vi äter. John Gerhard beskriver hur våra matvanor förändrats i och med pandemin och hur vi […]

Läs mer

Till toppen