Aktuellt

Forskning på Skillebyholm
18 mars, 2021Stiftelsen biodynamiska produkter stödjer Skillebyholms forskning med fokus på biodynamisk och ekologisk odling samt livsmedelskvalitet. Deras forskning- och utvecklingsprojekt förenar aktörer som vill samverka för att bidra till en mer hållbar utveckling för människor, djur och natur. Genom att kombinera […]

Nyhet: Havre-Barista
23 februari, 2021En mager plantbaserad produkt som är idealisk att skumma. Som gjord för alla olika varianter av kaffe. En ren njutning för alla kaffeälskare. Se hela sortimentet från Allos HÄR

Nibble gårdsbutik Ytterjärna
7 januari, 2021Stiftelsen biodynamiska produkter söker hela tiden nya vägar till ekonomiska såväl som sociala samarbeten med producenter. Även vägarna till kunderna kan behöva omprövas. Sedan november 2020 finns nu ett embryo till en gemensam gårdsbutik på Nibble gård. Tillsammans med Nibble […]

Utvecklingsprojekt i Burkina Faso
7 januari, 2021I byn Nakamtenga i Burkina Faso bedriver organisationen Yennenga Progress tillsammans med lokala medarbetare och företagare ett landsbygdsutvecklingsprojekt. ”Den goda byn”, som projektet kallas, har fokus på utbildning, hälsa och infrastruktur. Vid byns förskola har man sedan en tid tillbaka […]

Nyhet: Nytt från Salamita
30 november, 2020Nya produkter från det biodynamiska pionjärkooperativet Salamita på Sicilien. Se hela vårt sortiment ifrån Salamita HÄR

Coronan och matvanorna
30 november, 2020Följderna av det senaste årets råd, restriktioner och rekommendationer påverkar oss på alla upptänkliga sätt. Inte minst när det kommer till hur och vad vi äter. John Gerhard beskriver hur våra matvanor förändrats i och med pandemin och hur vi […]