Tillbaka

Återförsäljare

Ekogården i Skrike

Vi på Ekogården i Skrike vill, i det lilla, hjälpa dig till ekologiska och hälsosamma vardagsval. Vi vill dela med oss av år av läsande på innehållsförteckningar, inspirera till ett grönare liv, kroppsligt och världsligt. Vi vill ge dig stöd att hitta olika vägar snabbare än flera år.  Vi tror på att vi tillsammans kan göra skillnad. Stort som smått…ett nätverk som sprider hälsa, glädje och kärlek i vår närhet och i hela världen.

I vår gårdsbutik hittar du inte bara våra egna produkter utan även mycket annat. Vi har ett stort utbud av ekologiska livsmedel på lösvikt. Du kan komma med dina egna rena och torra behållare och fylla dem med mat du älskar.

Vi handplockar produkter som bara har schyssta ingredienser. De livsmedel som innehåller tveksamma ingredienser får ingen plats på våra hyllor.

Allt som går att äta i butiken är garanterat ekologiskt, det behöver du aldrig fundera på. Vi har koll på vilka produkter som passar dig som har någon typ av födoämneskänslighet eller allergi så fråga oss gärna om tips. Sen kan det hända att även vi får läsa på etiketten om det är något vi glömt. 

Vi har dessutom ekologiska handgjorda tvålar från Malin i Ratan, ett gediget hantverk som tillverkas i Västerbotten.
Vi har säkerhetsrakhyvlar, ekologiska bindor och mer som är antingen miljövänligare, 
zero waste eller båda delarna. 

Om du söker dryck , choklad och snacks utan konserveringsmedel, citronsyra och andra konstiga tillsatser kommer du att älska vårt utbud.

Besök butiken på, Skrike 202, 89392 Bjästa, Tel: 070-6684202

Vägbeskrivning  |  Hemsida  |  Facebook

Läs om fler återförsäljare