16 december, 2024
Keso – Cottage cheese
Ny beställningsvara:
Ekologisk Keso, rik på protein, 2,5 kg
Den uppfriskande färskosten
Uttrycket cottage cheese kommer från 1800-talets USA. Ute i stugorna förvandlade man sin överblivna komjölk till en grynig färskostmassa som visade sig bli både mättande och god.
Lindahls Cottage Cheese har den rätta, traditionella konsistensen och en mild, uppfriskande smak. Proteinhalten är hela 12,5%.
Använd “stugosten” till sallader och desserter, eller som pålägg tillsammans med lite grönt.
Läs mer…
Relaterade inlägg
Dubbel Cookie
En härligt krämig vaniljfyllning mellan två krispiga chokladkex. 176 g, [...]
Keso – Cottage cheese
Ny beställningsvara: Ekologisk Keso, rik på protein, 2,5 kg Den [...]
Kulturvetemjöl & Kruskakli
Nyheter från Saltå Kvarn Kulturvetemjöl, 1,25 kg Kruskakli, 450 [...]
Kringlor Brezeln salt
Klassisk kringla av vete med saltströssel. Kringlor Brezeln sal, 125 [...]