Sojasås Shoyu bordsflaska

i lager

i lager

EU Ekologiskt Vegan 

Vegansk, jästfri och utan tillsatt socker

Shoyu är Japans mest kända sojasås. Den tillverkas av soja och vete, och i vårt fall traditionellt i Japan. Eftersom fermenteringen tar lång tid och sker naturligt är smaken förstklassig. Det är bara i Japan man kan göra så. Denna shoyu fermenteras under lång tid (12 månader), och det är just det som ger sojasåsen sin autentiska smak. Den praktiska dispensern gör det mycket enkelt att ställa denna shoyu på bordet, så att alla kan hälla sojasås efter egen smak. Detta är också en superpraktisk (och vanlig) flaska i (sushi)restauranger. Med andra ord idealisk för användning hemma och inom restaurangbranschen!

• Praktisk dispenserflaska för enkel dosering och delning vid bordet.
• Praktisk för hemmabruk och i professionella kök.
• Äkta japansk tillverkning.
• Lång fermenteringstid för en utsökt smak (12 månader).
• Känd som ”Kikkoman-flaskan”, men med japansk shoyu av högsta kvalitet.

Ingredienser

Vatten, SOJAbönor*, VETE*, havssalt, koji-ferment. * från kontrolerad ekologisk odling.

Allergener

-

Näringsinnehåll per 100g

Energi302kj/71kcal
Fett0,2 g
-varav mättat0,1 g
Kolhydrater6 g
-varav socker0,8 g
Protein11 g
Salt15,4 g
Till toppen